top of page
20200607_183643_edited.jpg

Soundhealing
🕉 Ontsnap aan de alledaagse chaos en vind rust en verbinding 🕉

Stap binnen in een wereld van klanken en ontspanning tijdens onze aankomende SoundHealing. Dit is jouw uitnodiging om een moment van totale ontspanning te ervaren, omgeven door kalmerende klanken.

 Wat staat je te wachten?

- Een unieke ervaring van diepe ontspanning.

- Het loslaten van spanning en het herstellen van balans in lichaam en geest.

- Een kans om jezelf te verbinden met je innerlijke rust en welzijn.

Bij Rhives Innersound bieden we een bijzondere vorm van soundhealing, waarbij Oosterse en Westerse klanken samensmelten tot een harmonieus geheel. We maken gebruik van diverse instrumenten, waaronder Tibetaanse en kristallen klankschalen, gong, sjamanendrums, hang, stem en meer.

Bij binnenkomst word je niet alleen verwelkomd, maar ook energetisch gereinigd. Zo zorgen we ervoor dat alles wat je onbewust met je meedraagt buiten onze cirkel blijft. Vervolgens word je naar de zaal geleid, waar je jouw matje, kussen en/of deken klaarlegt. Voel je vrij om een persoonlijk item op ons altaar te plaatsen; tijdens de soundhealing zal het doordrenkt worden met positieve energie.

Tijdens de soundhealing resoneren de klanken diep in je lichaam, geest en ziel, waardoor spanning wordt verlicht en je wordt meegenomen naar een staat van diepe ontspanning. Deze harmonie brengt niet alleen rust, maar stimuleert ook het zelfhelend vermogen van je lichaam, soms nog dagen na de sessie. Vergeet dus niet om in de dagen na de soundhealing extra goed voor jezelf te zorgen en voldoende water te drinken.

Data 2024:

We kijken ernaar uit om je (na bevestiging van jouw aanmelding) te mogen begroeten op een van de volgende zaterdagen:

  • 15 juni

  • 13 juli

  • 7 september

  • 12 oktober

  • 9 november

  • 14 december

Tijd: 19.30 uur (Zaal open om 18.45 uur)

Locatie: Postlaan 2, Heemstede

Of je nu nieuw bent in de wereld van Soundhealing of een doorgewinterde liefhebber bent, deze sessie is voor jou! Kom zoals je bent en laat ons je meenemen op een reis naar innerlijke rust en harmonie.

Mis deze kans niet om jezelf te verwennen en jezelf op te laden met positieve energie. We kijken ernaar uit om met jou in verbinding te gaan.

Rhives Innersound voor een onvergetelijke soundhealing-ervaring!

Soundhealing bij ceremonie

 

​Rhives Innersound verzorgt op afspraak de opening en/of afsluiting van een ayahuasca- of cacaoceremonie. Wil je dat je deelnemers volkomen ontspannen de ceremonie in gaan? Wil je dat je deelnemers goed geaard weer huiswaarts keren? Zet dan onze Soundhealing in op locatie. Meer weten over kosten en mogelijkheden? Gebruik onderstsaande Button. 

bottom of page