top of page
Water_in_klankschaal_RHI

Klank- en resonantietherapie Ohmpunctuur 

In de huidige tijd is de mens steeds meer op zoek naar aanvullende manieren om  lichaam en geest te genezen of op elkaar af te stemmen. 

 

Ohmpunctuur Klank- en resonantietherapie ondersteunt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van de mens. Dit gebeurt door geluidstrillingen in het fysieke én energetisch lichaam. De trillingen worden voortgebracht door Tibetaanse en/of kristallen klankschalen (geluid én trilling), (kristallen)stemvorken (trilling) in combinatie met een juiste ademhaling .

Met behulp van de toegepaste frequentie van de klankschalen en stemvorken worden de acupunctuurpunten en meridianen geactiveerd en chakra’s en aura gereinigd. De eigen lichaamsenergie wordt gevoed en hierdoor wordt het immuunsysteem aangespoord om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Tijdens een behandeling kun je de subtiele, maar krachtige trilling van de stemvorken en klankschalen ervaren. Het is een subtiele, actieve methode om de balans en harmonie van lichaam, ziel en geest te herstellen.

Na deze behandelingen is het wel van belang dat chakra’s en meridianen regelmatig worden schoongemaakt.

In mijn praktijk werk ik met stemvorken die zijn afgestemd op de Schumannresonantie.

Iedere behandeling heeft zijn eigen resonantie. Samen kijken we welke voor jou het meest effectief is.

bottom of page